Filet s Tolstolobika 1 kg

Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: pripravujeme, čoskoro
0.00 bez DPH
0.00 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Tuky rýb sú tvorené hlavne nenasýtenými mastnými kyselinami a polyenovými mastnými kyselinami rady n – 3, ktoré sa označujú omega- 3 kyseliny a majú antisklerotický účinok. Z hľadiska výživy je výhodné, že rybí tuk neobsahuje cholesterol. Rybie mäso má vysoký obsah vody a minimálne množstvo tukov. Patrí medzi najmäkšie mäsá vzhľadom na nízky obsah viazacích častí ( šľachy, chrupavky, blany). Obsahuje dôležité minerálne látky ako sú fosfor, jód, vápnik, bielkoviny, vitamíny skupiny B, D. Makrely sú odborníkmi odporúčané pre kvantum prospešných živín preto by nemali chýbať v BARF jedálničku – vitamíny A, C, D, E, K a skupiny B, omega-3 (2670 mg) a omega-6 (219 mg) nenasýtených mastných kyselín, bielkovín (18,6 g), vápnika (12 mg), magnézia (76 mg), fosforu (217 mg), draslíka (314 mg), zinku, medi a selénu.

Update cookies preferences G-7XBF04ZCKY